Colomina Mas Garcia Muret

9,65 €
Out of stock
SKU
V0021

El celler Mas Garcia Muret, situat als Masos de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, al peu del Montsec, al Pallars Jussà, ens presenta Colomina, un vi suau i fresc, amb aroma afruitat i floral que li dóna caràcter i un punt alegre, sense perdre la lleugeresa que el converteix en un rosat autèntic. D.O. Costers del Segre.

El celler Mas Garcia Muret, situat als Masos de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, al peu del Montsec, al Pallars Jussà, ens presenta Colomina, un vi suau i fresc, amb aroma afruitat i floral que li dóna caràcter i un punt alegre, sense perdre la lleugeresa que el converteix en un rosat autèntic. Aquest vi s'ha elaborat amb les varietats ull de llebre i pinot noir. El raïm ha estat collit a mà i transportat en petites caixes al celler per al seu processat, tot respectant al màxim la integritat del fruit. L’encubat, en dipòsits d’acer inoxidable i a temperatura controlada, ha estat de deu dies. Aquest vi no necessita envilliment en botes, així que es deixa reposar als mateixos dipòsits fins que està al punt òptim per estabilitzar-lo i filtrar-lo.
De color rosa pàlid, amb un lleuger blush, fresc, viu i senzill però aromàtic. S'hi troben aromes predominantment cítrics amb un lleuger toc de fruites tropicals. En boca, té vivacitat i totes aquestes aromes retronasals que perduren. Aquest és un vi perfecte per a aperitius, menjars informals i fins i tot, per acompanyar plats de carns, ajudant a suavitzar gustos més intensos, que te una graduació del 13,5%.

D.O. Costers del Segre.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2021 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.