Des de La Botiga Del Pallars us oferim una gran selecció de productes d'alimentació i begudes tradicionals dels Pallars per tal de fer arribar l'ànima d'aquest territori a tot el món a través del paladar. Hi trobareu xolís, girella, all i oli de codony, ratafia, formatge, mel, melmelades, patés, oli, conserves...

La Botiga Del Pallars neix de la passió per una terra i una gent que sempre ha ofert el millor a tothom qui els visita i amb la voluntat de fer arribar la vitalitat d'aquestes contrades i els seus habitants a tots els racons de la geografia mitjançant una selecció dels millors productors de la zona i amb l'esperança que amb el pas del temps se'n puguin anar afegint més i poder transmetre les ganes de tirar endavant d'un territori on tradicionalment no hi ha hagut massa activitat econòmica fins a l'explosió dels esports d'aventura.

Al Pallars podreu gaudir de la natura practicant tot tipus d'esports a l'aire lliure tant a l'estiu com a l'hivern amb les seves estacions de muntanya, Espot Esquí, Port-Ainé i Tavascan. Podreu gaudir, també, del riu, La Noguera Pallaresa, amb la gran oferta d'empreses que us proposen diferents mètodes per descobrir-lo, des del ràfting fins a l'hidrospeed. Podreu practicar l'escalada, fer senderisme, muntar a cavall, raquetes de neu i observar la natura d'una manera privilegiada al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al Parc Natural de l'Alt Pirineu i a la reserva de caça de la serra de Boumort on podreu escoltar la brama del cérvol que inunda les nits fresques, sinó fredes ja, de principis de tardor.

A través de la nostra pàgina de Facebook i del Twitter us anirem informant de tot el que creguem que us pugui ser d'interès, sobre el Pallars, la seva gent, els seus productes, les activitats, fires, exposicions...

Esperem que en gaudiu!

Gràcies,
La Botiga Del Pallars.

c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.