Sauvella Luscinia Eximia 2011 eco

27,00 €
In stock
SKU
V0015
Sauvella Luscinia Eximia 2011 eco is available to buy in increments of 6

Vi negre de muntanya envellit 10 mesos sobre lies en botes de roure francès d'un sol ús, obtingut de raïm ecològic de les varietats Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot de producció pròpia (excl. Merlot), veremats manualment en caixes de 12 kilos i realitzant selecció exclusiva del millor raïm tant durant la verema com un cop és dins la bodega.

Vi negre de muntanya envellit 10 mesos sobre lies en botes de roure francès d'un sol ús, obtingut de raïm ecològic de les varietats Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot de producció pròpia (excl. Merlot), veremats manualment en caixes de 12 kilos i realitzant-ne selecció exclusiva del millor raïm tant durant la verema com un cop és dins la bodega.

L'elaboració consisteix en fer maceració en fred, fermentació amb remuntatges regularment, el premsat manual i finalment l'envelliment, que resulta en un vi amb una graduació del 14,5%.

Durant tot el procés d'elaboració no es realitza cap filtratge o estabilització, cosa que pot ocasionar que el vi contingui sediments dintre de l'ampolla degut a un procés natural que ajuda a mantenir tot el gust del raïm. Es recomana decantar-lo.

Conté sulfits.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.