Mas Garcia Muret

12,65 €
Out of stock
SKU
V0022

El celler Mas Garcia Muret, situat als Masos de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, al peu del Montsec, al Pallars Jussà, ens presenta Mas Garcia Muret, un vi negre de color potent i intens, elaborat amb les varietats ull de llebre i cabernet sauvignon. D.O. Costers del Segre.

El celler Mas Garcia Muret, situat als Masos de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, al peu del Montsec, al Pallars Jussà, ens presenta Mas Garcia Muret, un vi negre elaborat amb les varietats ull de llebre i cabernet sauvignon. El raïm ha estat collit a mà i transportat en petites caixes al celler per al seu processat, tot respectant al màxim la integritat del fruit. L’encubat, en dipòsits d’acer inoxidable i a temperatura controlada d'entre 25 i 28 graus, ha estat de quinze dies. Posteriorment resposa durant deu mesos en botes de roure francès.
De color potent i intens, en aquest vi, que te una graduació del 14%, hi trobem notes de fruita molt madura, amb un toc de pebrot verd i especiat. En boca és tànic i untuós.

D.O. Costers del Segre.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.