Quest 2016 Castell d'Encús

34,95 €
In stock
SKU
V0016
Quest 2016 Castell d'Encús is available to buy in increments of 6

Quest de Castell d'Encús és un vi elaborat amb les varietats Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot i Merlot que es verema a mà en petites caixes. El vi ha estat fermentat en la seva totalitat en cups de pedra del segle XII. El 100% del vi ha realitzat la fermentació malolàctica en barrica amb una posterior criança de 15 mesos. D.O. Costers del Segre.

Quest de Castell d'Encús és un vi elaborat amb les varietats Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot i Merlot que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. El vi ha estat fermentat en la seva totalitat en cups de pedra del segle XII. El 100% del vi ha realitzat la fermentació malolàctica en barrica amb una posterior criança de 15 mesos.

Nota de tast:
A la vista - roig cirera picota
Al nas - Complex i intens amb certs aspectes florals, notes de fruits negres (mora) i farigola amb lleugers matisos de vainilla
A la boca - Entrada sedosa amb nervi. Final de fruites fresques i notes especiades (clau i pebre)
Post gust - Intens, marcada acidesa i llarg

Aquest vi desenvoluparà tota la seva complexitat en ampolla.

D.O. Costers del Segre.

L’origen de Castell d'Encús es deu en bona mesura a l’impacte que va causar el lloc, l’any 2001, mentre es cercaven terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic en l’àrea dels Pirineus Catalans. De les 95ha de la propietat, 23ha han estat plantades en alta densitat amb varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo. La resta s’ha mantingut com a bosc.

La seva intenció és de produir un nombre limitat d’ampolles (6000 caixes màxim) procedents exclusivament del fruit de les seves vinyes.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.