Acusp 2017 Castell d'Encús

35,95 €
In stock
SKU
V0010
Acusp 2017 Castell d'Encús is available to buy in increments of 6

L'Acusp de Castell d'Encús és un vi elaborat amb la varietat Pinot noir que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. El 100% del vi ha realitzat la fermentació malolàctica en barrica. D.O. Costers del Segre.

L'Acusp de Castell d'Encús és un vi elaborat amb la varietat Pinot noir que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. El 100% del vi ha realitzat la fermentació malolàctica en barrica.

Nota de tast:
A la vista - color magrana
Al nas - Notes florals (flor de vinya, gessamí...) especiades i a fruita vermella com la maduixa i els gerds
A la boca - Entrada sedosa amb bona acidesa i final llarg
Post gust - Varietal amb notes de sotabosc

Aquest vi no ha estat ni filtrat ni estabilitzat i per tant poden aparèixer precipitats, motiu pel qual se'n recomana la decantació.

D.O. Costers del Segre.

L’origen de Castell d'Encús es deu en bona mesura a l’impacte que va causar el lloc, l’any 2001, mentre es cercaven terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic en l’àrea dels Pirineus Catalans. De les 95ha de la propietat, 23ha han estat plantades en alta densitat amb varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo. La resta s’ha mantingut com a bosc.

La seva intenció és de produir un nombre limitat d’ampolles (6000 caixes màxim) procedents exclusivament del fruit de les seves vinyes.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.