Taïka 2014 Castell d'Encús

44,95 €
In stock
SKU
V0020
Taïka 2014 Castell d'Encús is available to buy in increments of 6

Taïka de Castell d'Encús és un vi escumós elaborat seguint el mètode ancestral amb les varietats Pinot noir, Semillon i una mica de Riesling, que es veremen a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. Aquest escumós s'ha elaborat en petites tines de 25Hl a baixa temperatura sense afegir-hi sucre i un cop a l'ampolla, ha tingut una criança de 27 mesos. D.O. Costers del Segre.

Taïka de Castell d'Encús és un vi escumós elaborat seguint el mètode ancestral amb les varietats Pinot noir, Semillon i una mica de Riesling, que es veremen a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. Aquest escumós s'ha elaborat en petites tines de 25Hl a baixa temperatura sense afegir-hi sucre i un cop a l'ampolla, ha tingut una criança de 27 mesos.

Nota de tast:
A la vista - color groc, amb espurnes verdoses, que brilla sobre fines bombolles
Al nas - Es mostra fresc, amb notes de fruites com el prèssec de vinya i cítrics, amb apunts minerals
A la boca - S'aprecia la seva finor i la seva complexitat, amb un pas refrescant, llarg, amb bona acidesa

D.O. Costers del Segre.

L’origen de Castell d'Encús es deu en bona mesura a l’impacte que va causar el lloc, l’any 2001, mentre es cercaven terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic en l’àrea dels Pirineus Catalans. De les 95ha de la propietat, 23ha han estat plantades en alta densitat amb varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo. La resta s’ha mantingut com a bosc.

La seva intenció és de produir un nombre limitat d’ampolles (6000 caixes màxim) procedents exclusivament del fruit de les seves vinyes.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.