Sauvella Blanc

11,75 €
Out of stock
SKU
V0005

Vi elaborat amb raïms ecològics de producció pròpia de les varietats Macabeu de vinya vella i Brocada (varietat autòctona recuperada juntament amb la de Sumoll negre)

Vi elaborat amb raïms ecològics de producció pròpia de les varietats Macabeu de vinya vella i Brocada (varietat autòctona recuperada juntament amb la de Sumoll negre), dels quals es fa una primera selecció en vinya mentre es fa la verema de forma manual en caixes de 12 kilos de raïm i una segona selecció en bodega.

Per l'elaboració del Macabeu es fa maceració en fred, premsat manual i fermentació a baixa temperatura amb trocets de roure. Pel que fa a la varietat Brocada, es fa un premsat directament del raïm negre i després s'aplica el procés d'elaboració dels raïms blancs. El cupatge és del 90% de Macabeu i el 10% de Brocada del que en resulta un vi amb una graduació del 13%.

Degut a que en cap moment es fa filtratge dels vins obtinguts, pot ser que l'ampolla contingui sediments com a conseqüència d'un procés natural, conservant d'aquesta manera tot el gust procedent del raïm.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.