Juna Celler Mas Garcia Muret

10,95 €
Out of stock
SKU
V0025

Juna, que en esperanto significa jove, és el primer vi blanc del celler familiar Mas Garcia Muret, elaborat amb les varietats garnatxa blanca, chardonnay i sauvignon blanc. De color molt clar, presenta aromes florals i finalitza amb un sabor fruital dolç i molt agradable.

Juna, que en esperanto significa jove, és el primer vi blanc del celler familiar Mas Garcia Muret, situat als Masos de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, al peu del Montsec en ple cor del Pallars Jussà. Aquest vi ha estat elaborat amb les varietats garnatxa blanca, chardonnay i sauvignon blanc. Les vinyes de la propietat es troben al voltant del celler, i el raïm, veremat a mà, arriba de manera ràpida i íntegra al celler, on comença el procés de vinificació. De color molt clar, un groc molt suau, en nas presenta aromes florals que apareixen de forma progressiva, permetent gaudir-los in crecendo. En boca es dona a conéixer amb una primera acidesa suau i seca pròpia de la garntxa blanca, deixant pas a l'aroma floral del chardonnay al paladar i finalitzant amb un sabor fruital dolç i molt agradable del sauvignon blanc. Te una graduació del 14%.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2021 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.