Taleia 2018 Castell d'Encús

24,95 €
In stock
SKU
V0011
Taleia 2018 Castell d'Encús is available to buy in increments of 6

Taleia de Castell d'Encús és un vi elaborat amb les varietats Sauvignon Blanc i Semillon que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm procedent únicament de la seva pròpia finca. Una part del vi ha estat fermentat en barriques de roure francès nou, amb un cert període de criança sobre líes. La resta del vi ha estat elaborat en petites tines d'inox de 25 i 6 Hl. Després d’embotellat el vi ha reposat a l'ampolla per un període de 9 mesos. D.O. Costers del Segre.

Taleia de Castell d'Encús és un vi elaborat amb les varietats Sauvignon Blanc i Semillon que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm procedent únicament de la seva pròpia finca. Una part del vi ha estat fermentat en barriques de roure francès nou, amb un cert període de criança sobre líes. La resta del vi ha estat elaborat en petites tines d'inox de 25 i 6 Hl. Després d’embotellat el vi ha reposat a l'ampolla per un període de 9 mesos.

Nota de tast:
A la vista - Groc molt pàl·lid
Al nas - Gran complexitat, notes de boix , albercoc i lleugeres notes de vainilla, amb fons especiat
A la boca - Lleuger sotabosc, greix i un final molt llarg amb una marcada i elegant acidesa
Post gust - Llarg i varietal

Aquest vi anirà desenvolupant en ampolla una important complexitat. Gràcies a la seva acidesa tindrà un molt bon envelliment, sempre i quant es guardi en condicions i temperatures adequades.

D.O. Costers del Segre.

L’origen de Castell d'Encús es deu en bona mesura a l’impacte que va causar el lloc, l’any 2001, mentre es cercaven terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic en l’àrea dels Pirineus Catalans. De les 95ha de la propietat, 23ha han estat plantades en alta densitat amb varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo. La resta s’ha mantingut com a bosc.

La seva intenció és de produir un nombre limitat d’ampolles (6000 caixes màxim) procedents exclusivament del fruit de les seves vinyes.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2021 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.