Pastes artesanes de tomàquets secs EncantAran

6,00 €
In stock
SKU
S0005

Us presentem les pastes artesanes de tomàquets secs EncantAran, les quals elaboren, artesanalment, a la pastisseria Postres de Músic de La Pobla de Segur amb productes de primera qualitat (mantega, farina, tomàquets secs EncantAran, sal, sucre, aigua, oli d'oliva, romaní, orenga i all).

Us presentem les pastes artesanes de tomàquets secs EncantAran, les quals elaboren, artesanalment, a la pastisseria Postres de Músic de La Pobla de Segur amb productes de primera qualitat (mantega, farina, tomàquets secs EncantAran, sal, sucre, aigua, oli d'oliva, romaní, orenga i all). Els tomàquets secs EncantAran, fets a Vilamós, Val d'Aran, són tomàquets de tipus pera, deshidratats al sol i envasats en oli d'oliva verge extra amb espècies aromàtiques de muntanya. Aquestes pastes artesanes què, per si soles, ja són delicioses, fa que multipliquin la seva exquisitesa incorporar-hi aquests tomàquets, els quals, la converteixen en una pasta salada ideal per l'hora de l'aperitiu, soles o acompanyades, per amanides, tàrtars, cremes de verdures i/o entrants varis. Es presenten en capsa d'uns 250 grams aproximadament.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.