Ratafia de l'Ermità dels Pirineus

20,00 €
In stock
SKU
L0039

La Ratafia de l’Ermità dels Pirineus és un licor elaborat a partir d’una recepta del segle XVIII transcrita dels arxius caputxins per Fra Valentí Serra de Manresa. Segurament ens trobem davant la recepta de ratafia catalana més antiga, fins ara coneguda, elaborada amb una gran cura a les instal·lacions de Licors Portet.

Es presenta en ampolles de 50cl.

La Ratafia de l’Ermità dels Pirineus és un licor elaborat a partir d’una recepta del segle XVIII transcrita dels arxius caputxins per Fra Valentí Serra de Manresa, entusiasta estudiós de les plantes medicinals, herbes i espècies i les seves aplicacions remeieres i culinàries.

Es tracta d’una ratafia, de tradició catalana, elaborada per la maceració en aiguardent de vi de les 17 plantes aromàtiques i fruites que composen la recepta original. La seva graduació és de 26% vol d’alcohol i el contingut en sucre de 250 grams per litre.

Segurament ens trobem davant la recepta de ratafia catalana més antiga, fins ara coneguda, elaborada amb una gran cura a les instal·lacions de Licors Portet de la Pobla de Segur, de tradició ininterrompuda des de l’any 1883.

Es presenta en ampolles de 50cl.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.