Perles de Ratafia dels Raiers

In stock
SKU
L0055
Grouped product items
Product Name Quantitat
Perles de Ratafia dels Raiers 25gr
10,00 €
Out of stock
Perles de Ratafia dels Raiers 100gr
18,00 €

Les perles de Ratafia dels Raiers són petites esferes elaborades amb una innovadora tècnica, que embolcalla la Ratafia amb algues brunes, i que són un plaer pels paladars gormands i pels amants de la ratafia, que mariden de manera excel·lent tant amb un formatge madurat o del tupí, com amb un carrée de corder xisquet o un torró trufat.

Les perles de Ratafia dels Raiers són petites esferes elaborades amb una innovadora tècnica, que embolcalla la Ratafia amb algues brunes, fent una pel·lícula termo resistent que fa possible fer-les servir tant amb plats cuinats com postres, ja siguin freds o calents, de manera molt senzilla i amb una elegant presentació.

Per utilitzar les perles de Ratafia dels Raiers cal extreure les perles del pot amb una cullera especial amb forats o amb una petita forquilla, que permeti que quedin escorregudes, i ja es poden posar al plat fred o calent que desitgeu.

Cal conservar el pot en un lloc fresc i sec, entre 6 i 25 graus, allunyat de la llum i de la calor. Es recomana servir-les refrigerades i, un cop obert el pot, guardar-lo a la nevera i consumir-lo en un termini de 15 dies. No les congeleu.

Les perles de Ratafia dels Raiers són un plaer pels paladars gormands i pels amants de la ratafia, que mariden de manera excel·lent tant amb un foie, un formatge madurat o del tupí, una sopa freda de porros o de meló o un carrée de corder xisquet, com amb un tiramisú, un flam casolà, un pastís de xocolata, un torró trufat o qualsevol plat o postres que creieu adient.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.