Ratafia dels Raiers reserva 35cl

34,00 €
Out of stock
SKU
L0027

La RATAFIA DELS RAIERS RESERVA o de 21 LLUNES, és el licor fruit del saber i l'experiència acumulada al llarg de 130 anys d’elaborar licors tradicionals, que reposa durant un període de 21 llunes en la tranquil·litat del celler.

La RATAFIA DELS RAIERS RESERVA o de 21 LLUNES, és el licor fruit del saber i l'experiència acumulada al llarg de 130 anys d’elaborar licors tradicionals. Un dels seus secrets és el fet d’incorporar holandes de vi envellides en botes de roure al celler des de fa més de 50 anys. Per la seva elaboració s’ha utilitzat macerat de nous verdes i nous moscades i destil·lats de 21 plantes aromàtiques i espècies i també de pell de taronja natural i amarga i de cafè. El seu repòs durant un període de 21 llunes en la tranquil·litat de les botes del celler el fa un elixir molt rodó, extraordinàriament agradable i suau, tot i la seva graduació de 29% vol. d’alcohol.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.