Aigua de Nodes 70cl

15,00 €
In stock
SKU
L0049

L’Aigua de nodes ara jançana dera Val d’Aran, és la “ratafia aranesa”. Es tracta d'un licor digestiu elaborat a partir de les nous tendres i altres plantes que incorpora l’arrel de genciana, la qual li dóna el seu bouquet característic, un xic amarg. Es recomana prendre-la després de menjar, freda de la nevera o del congelador i és molt recomanable fer-ne cigalons o “carajillos”. Té una graduació del 29% vol. d’alcohol i es presenta en ampolles de 70cl.

L’Aigua de nodes ara jançana dera Val d’Aran, és la “ratafia aranesa”. Es tracta d'un licor digestiu elaborat a partir de les nous tendres i altres plantes que incorpora l’arrel de genciana, la qual li dóna el seu bouquet característic, un xic amarg. Recull la tradició dels licors casolans a la Val d’Aran, on s’elabora a les cases des de molt antic, macerant nous i plantes en aiguardent de vi o de canya. Es recomana prendre-la després de menjar, freda de la nevera o del congelador. Es pot utilitzar en la cuina i en pastisseria. És molt recomanable fer-ne cigalons o “carajillos”. Té una graduació del 29% vol. d’alcohol i es presenta en ampolles de 70cl.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2021 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.