"El Fumat" de Casa Mateu

9,85 €
Out of stock
SKU
F0055

Des de Surp, al Pallars Sobirà, la Formatgeria Casa Mateu ens ofereix aquest formatge fumat, un formatge madurat durant sis mesos elaborat amb llet crua d'ovella i fumat amb encenalls d'alzina i roure pel xef Mariano Gonzalvo del restaurant Lo Paller del Coc.

Des de Surp, al Pallars Sobirà, la Formatgeria Casa Mateu ens ofereix aquest formatge fumat, un formatge madurat durant sis mesos elaborat amb llet crua d'ovella i fumat amb encenalls d'alzina i roure pel xef Mariano Gonzalvo del restaurant Lo Paller del Coc. Aquest formatge fumat segueix conservant el sabor del serrat i té el gust fi del fumat. Tradicionalment els fumats es fan a les zones humides, com el País Basc, on el fumat evita que l'escorça dels formatges es floreixi en excés. Al nord d'Europa també són tradicionals els fumats, no només en formatges. És una manera de conservar aliments.

Característiques organolèptiques: formatge dur, consistent i atapeït. D'olor pronunciada i intensa.

Es presenta en cunyes que oscilen entre els 300 i els 350 grams aproximadament.

 

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2019 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.