Torró Trufat de Ratafia dels Raiers

8,00 €
In stock
SKU
G0014

El Torró Trufat de Ratafia dels Raiers és l’original Torró nadalenc del Pallars. Els dos ingredients rellevants d’aquest torró són la xocolata, d’origen belga amb un 70% de cacau, i la Ratafia dels Raiers.

El Torró Trufat de Ratafia dels Raiers és l’original Torró nadalenc del Pallars. És elaborat artesanalment, amb productes de primera qualitat (xocolata negra 70%, crema de llet, mantega, sucre i Ratafia dels Raiers) i sense cap tipus de conservant ni additiu. Els dos ingredients rellevants d’aquest torró són la xocolata, d’origen belga amb un 70% de cacau, i la Ratafia dels Raiers, la qual s’elabora amb la mateixa recepta familiar des de fa 125 anys i du el nom de l’ofici més emblemàtic de la nostra comarca, Els Raiers. Torró amb un interior de Trufa negra amb Ratafia i recobert amb Xocolata negra. Al mossegar-lo, és combina el cruixent de la coberta de xocolata amb el farcit de trufa, la qual, amb la Ratafia, proporciona al paladar tot el sabor i potència de la xocolata. Podem afirmar, que aquest, és el Rei dels Trufats.

Trufat recomanat als i pels amants de la xocolata. Ideals per donar un toc original, diferent i de qualitat a les vostres postres nadalenques. Es pot acompanyar amb cava o qualsevol licor dolç o digestiu (Ratafia, Moscatell, Vi dolç....)

Conté alcohol. Conservar entre 16-18º.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2021 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.