API Total Àvia Clementina

In stock
SKU
M0111
Grouped product items
Product Name Quantitat
API Total Àvia Clementina 200gr
7,50 €
API Total Àvia Clementina 500gr
17,00 €

L'API Total és un producte 100% natural que ajuda el teu cos a mantenir el ritme diari, fet amb mel, un aliment molt energètic, pol·len, molt ric en proteïnes, pròpolis, que té propietats bactericides, i gelea reial, aliment molt ric en vitamines. Es presenta en pots de 200 o 500 grams.

L'API Total és un producte totalment natural que ajuda el teu cos a mantenir el ritme diari, fet amb mel, un aliment molt energètic, pol·len, molt ric en proteïnes, pròpolis, que té propietats bactericides, i gelea reial, aliment molt ric en vitamines. Es presenta en pots de 200 o 500 grams.

La mel és un aliment molt energètic i ric en glúcids que es composa bàsicament de sucres reductors en una mitjana d'un 82%, aigua en un 17%, a més d'enzims, vitamines i sals minerals, el que fa que sigui de gran valor energètic i fàcil assimilació.

El pol·len és un dels aliments més complets. És molt ric en proteïnes vegetals, aminoàcids lliures (conté gairebé tots els aminoàcids essencials) i té una quantitat important de vitamines i minerals.

El pròpolis és ric en bioflavonoides i olis essencials, també conté oligoelements, vitamines i aminoàcids. L'elaboren les abelles per protegir el rusc, amb el pròpolis arreglen les petites esquerdes, i, gràcies a les seves propietats bactericides, aïllen el rusc de les agressions externes.

La gelea reial és un aliment que elaboren les abelles per alimentar a les obreres durant els dos primers dies i a l'abella reina per a tota la seva vida. La diferència entre unes i l'altra és que les obreres viuen uns dos mesos i l'abella reina pot viure uns cinc anys. És un aliment molt ric en vitamines C, E, A i sobretot del grup B (B1, B2, B, B6, àcid fòlic), minerals (fòsfor, ferro, etc...), àcids grassos insaturats, aminoàcids i substàncies hormonals.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.