Torró Trufat de Ratafia dels Raiers

10,00 €
Out of stock
SKU
G0014

El Torró Trufat de Ratafia dels Raiers és l’original Torró nadalenc del Pallars. Els dos ingredients rellevants d’aquest torró són la xocolata, d’origen belga amb un 70% de cacau, i la Ratafia dels Raiers.

El Torró Trufat de Ratafia dels Raiers és l’original Torró nadalenc del Pallars. És elaborat artesanalment, amb productes de primera qualitat (xocolata negra 70%, crema de llet, mantega, sucre i Ratafia dels Raiers) i sense cap tipus de conservant ni additiu. Els dos ingredients rellevants d’aquest torró són la xocolata, d’origen belga amb un 70% de cacau, i la Ratafia dels Raiers, la qual s’elabora amb la mateixa recepta familiar des de fa 125 anys i du el nom de l’ofici més emblemàtic de la nostra comarca, Els Raiers. Torró amb un interior de Trufa negra amb Ratafia i recobert amb Xocolata negra. Al mossegar-lo, és combina el cruixent de la coberta de xocolata amb el farcit de trufa, la qual, amb la Ratafia, proporciona al paladar tot el sabor i potència de la xocolata. Podem afirmar, que aquest, és el Rei dels Trufats.

Trufat recomanat als i pels amants de la xocolata. Ideals per donar un toc original, diferent i de qualitat a les vostres postres nadalenques. Es pot acompanyar amb cava o qualsevol licor dolç o digestiu (Ratafia, Moscatell, Vi dolç....)

Conté alcohol. Conservar entre 16-18º.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.