Torró Trufat de vainilla amb neules

10,00 €
Out of stock
SKU
G0033

El Torró Trufat de vainilla amb neules és el Torró clàssic per excel·lència. Els seus ingredients rellevants són la xocolata amb llet, d’origen belga, i la vainilla.

El Torró Trufat de vainilla amb neules és el Torró clàssic per excel·lència. És elaborat artesanalment, amb productes de primera qualitat (xocolata, crema de llet, mantega, sucre i fruits secs) i sense cap tipus de conservant ni additiu. Els seus ingredients rellevants són la xocolata amb llet d’origen belga, i la vanilla. Torró amb un interior de Trufa amb llet (sense alcohol) i recobert amb Xocolata amb llet. Al mossegar-lo, és combina el cruixent de la coberta de xocolata i els molls amb el farcit de trufa, la qual, proporciona al paladar el sabor de la bona xocolata amb l’aroma dels diferents fruits secs.

Trufat recomanat per a tots els paladars. Ideals per acompanyar la resta de Torrons, tradicionals o innovadors. Es pot acompanyar amb cava o qualsevol licor dolç o digestiu (Ratafia, Moscatell, Vi dolç....)

Conservar entre 16-18º.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.