Torró Trufat de Llimona

10,00 €
Out of stock
SKU
G0019

El Torró Trufat de Llimona és un altre dels clàssics que no pot faltar. Els seus ingredients rellevants són la xocolata blanca, d’origen belga, i la llimona.

El Torró Trufat de Llimona és un altre dels clàssics que no pot faltar. És elaborat artesanalment, amb productes de primera qualitat (xocolata blanca, crema de llet, mantega, sucre i polpa de llimona) i sense cap tipus de conservant ni additiu. Els seus ingredients rellevants són la xocolata blanca, d’origen belga, i la llimona. Torró amb un interior de Trufa blanca amb Llimona (sense alcohol) i recobert amb Xocolata Blanca. Al mossegar-lo, és combina el cruixent de la coberta de xocolata amb el farcit de trufa, la qual, proporciona al paladar el sabor de la dolça xocolata amb el toc just d’acidesa que proporciona la llimona.

Trufat recomanat als i pels incondicionals de la xocolata blanca. Ideals per acompanyar la resta de Torrons i donar un aire original i de frescor a les vostres postres nadalenques. Es pot acompanyar amb cava o qualsevol licor dolç o digestiu (Ratafia, Moscatell, Vi dolç....)

 Conservar entre 16-18º.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.