Pastes artesanes amb Licor de cassís dera Val Postres de Músic

6,00 €
In stock
SKU
G0024

Les pastes artesanes amb Licor de cassís dera Val són elaborades artesanalment, amb productes de primera qualitat (mantega, farina, sucre, polpa de cassís i licor de cassís). El seu ingredient estrella és el Licor de cassís dera Val, tot i que no tenen grau alcohòlic. Ideals per prendre a qualsevol hora, soles o acompanyades amb el seu licor (Licor de Cassís dera Val) o altres vins dolços.

Es presenten en capsa d'uns 260 grams aproximadament.

Les pastes artesanes amb Licor de cassís dera Val són un dels dolços més diferents de les comarques de muntanya. Són elaborades artesanalment, amb productes de primera qualitat (mantega, farina, sucre, polpa de cassís i licor de cassís). El seu ingredient estrella és el Licor de cassís, un licor de grosella negra de sabor àcid i tradicional de la Vall d’Aran i el Sud de França, fruit de la seva relació amb Occitània. Pastes de tonalitat morada i amb un toc àcid. No tenen grau alcohòlic. Ideals per prendre a qualsevol hora, soles o acompanyades amb el seu licor (Licor de Cassís dera Val) o altres vins dolços.

Es presenten en capsa d'uns 260 grams aproximadament.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.