Pastes artesanes de cafè

6,00 €
In stock
SKU
G0021

Les pastes artesanes de cafè són elaborades artesanalment, amb productes de primera qualitat (mantega, farina, sucre, aigua i cafè soluble) i el seu ingredient rellevant és el cafè, el qual ha estat torrat en el sistema tradicional. Elaborades amb cafè descafeïnat. Recomanades per l’hora del cafè, per esmorzar o per compartir en qualsevol sobretaula. Es presenten en capsa d'uns 260 grams aproximadament.

Les pastes artesanes de cafè són un dels dolços més intensos de la gamma de pastes de té de la pastisseria Postres de Músic de La Pobla de Segur. Són elaborades artesanalment, amb productes de primera qualitat (mantega, farina, sucre, aigua i cafè soluble) i el seu ingredient rellevant és el cafè, el qual ha estat torrat en el sistema tradicional (cocció lenta del gra utilitzant la combustió de closca d’ametlla i llenya d’alzina) i passant una rigorosa selecció de cata, tan en cru com en torrat, perquè el gra final sigui de la màxima qualitat i contingui totes les seves característiques. Pastes de tonalitat marró fosc i amb un intens sabor i olor de cafè que farà les delícies dels amants del cafè. Elaborades amb cafè descafeïnat. Recomanades per l’hora del cafè, per esmorzar o per compartir en qualsevol sobretaula. Es presenten en capsa d'uns 260 grams aproximadament.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.