Pastes artesanes amb formatge del Mas d'Eroles

6,00 €
Out of stock
SKU
S0002

Les pastes de formatge són la varietat més arriscada de tota la gamma de pastes de la pastisseria Postres de Músic de La Pobla de Segur. Són elaborades artesanalment amb formatge d’ovella curat de la formatgeria Mas d’Eroles d’Adrall (Alt Urgell).

Les pastes de formatge són la varietat més arriscada de tota la gamma de pastes de la pastisseria Postres de Músic de La Pobla de Segur. Són elaborades artesanalment, amb productes de primera qualitat (mantega, farina, formatge d’ovella curat, sal, sucre i anís,) i el seu ingredient rellevant és el formatge d’ovella curat, el qual és elaborat combinant el mètode tradicional amb tècniques i materials més actuals i amb una maduració mínima de 90 dies. Aquest formatge és elaborat per la formatgeria Mas d’Eroles d’Adrall (Alt Urgell). Pastes de tonalitat entre  groguenca i marronosa, d’aroma intens i amb sabor pronunciat. Recomanades per l’hora de l’aperitiu, soles o acompanyades amb formatge, o per acompanyar algun tipus de crema o sopa (vichyssoise, crema carbassa...). Es presenten en capsa d'uns 260 grams aproximadament.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.