Pastes artesanes amb formatge del Mas d'Eroles i orenga

6,00 €
Out of stock
SKU
S0003

Les pastes de formatge són la varietat més arriscada de tota la gamma de pastes de la pastisseria Postres de Músic de La Pobla de Segur i a aquestes a més, hi afegeixen orenga. Són elaborades artesanalment amb formatge d’ovella curat de la formatgeria Mas d’Eroles d’Adrall (Alt Urgell) i orenga.

Les pastes de formatge són la varietat més arriscada de tota la gamma de pastes de la pastisseria Postres de Músic de La Pobla de Segur, i en aquestes, a més, hi afegeixen orenga. Són elaborades artesanalment, amb productes de primera qualitat (mantega, farina, formatge d’ovella curat, orenga, sal, sucre i anís,) i els seus ingredients rellevants són el formatge d’ovella curat i la orenga, aquest formatge és elaborat combinant el mètode tradicional amb les tècniques i materials més actuals i amb una maduració mínima de 90 dies. Aquest formatge és elaborat per la formatgeria Mas d’Eroles d’Adrall (Alt Urgell). Pastes de tonalitat entre groguenca i marronosa amb traces d'orenga, d’aroma intens i amb sabor pronunciat. Recomanades per l’hora de l’aperitiu, soles o acompanyades amb formatge, o per acompanyar algun tipus de crema o sopa (vichyssoise, crema de carbassa...). Es presenten en capsa d'uns 260 grams aproximadament.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.