Menta, Tarongina i Estèvia Parc de les olors d'Araós

5,50 €
Out of stock
SKU
H0010

Al Parc de les Olors d'Araós hi conreen menta, tarongina i estèvia i les assequen per a fer infusions. La menta s'empra com aromatitzant, la tarongina, o melissa, en infusió és estomacal, espasmolítica i carminativa. L'estèvia és una planta que regula el sucre de la sang i en infusió també s'aplica en gàrgares bucals i en destaquen els efectes que té per a la qualitat de vida dels diabètics, els quals es poden beneficiar de les propietats reguladores dels nivells de sucre a la sang que aporta la ingestió de fulles tendres d'estèvia.

Es presenta en bosses de 40gr.

Al Parc de les Olors d'Araós hi conreen menta, tarongina i estèvia i les assequen per a fer infusions. La menta, que conté l'oli essencial que rep el nom de mentol, s'empra com aromatitzant i com a oli medicinal. La tarongina, o melissa, en infusió és estomacal, espasmolítica i carminativa. També té efectes sedants, afavoreix la son i equilibra el sistema nerviós degut principalment als àcids fenólics i als flavonoides, però sense tenir efecte depressor del sistema nerviós central. Per via externa té acció antisèptica, antifúngica i antivírica. També és emmenagoga, i per tant, és útil en la regulació dels trastorns menstruals. L'estèvia és una planta que regula el sucre de la sang, redueix la pressió arterial i regula l'aparell digestiu en general. També actua favorablement en moltes persones amb ansietat, redueix greix i és diürètica. En infusió, l'estèvia també s'aplica en gàrgares bucals i s'ha observat un efecte similar a altres antisèptics químics com la clorhexidina, que actua com a preventiu de les càries bucals. Destaquen els efectes que té per a la qualitat de vida dels diabètics, els quals es poden beneficiar de les propietats reguladores dels nivells de sucre a la sang que aporta la ingestió de fulles tendres d'estèvia.

Es presenta en bosses de 40gr.

El cultiu de plantes aromàtiques, culinàries i medicinals que es fa a cada Parc respon als criteris de l’agricultura ecològica, i a cada Parc tenen característiques pròpies que enriqueixen el conjunt de la Xarxa de Parcs de les Olors.

Parc de les Olors és una franquícia social creada per oferir una estratègia innovadora al camp per a millorar les condicions del patrimoni rural i de la gent que s’hi ha de guanyar la vida fomentant el desenvolupament del sector de cultiu i elaboració de productes derivats de les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals, i ajudar a recuperar la cultura etnobotànica de manera senzilla.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.