"El fregat" de Casa Mateu

13,35 €
In stock
SKU
F0064

Des de Surp, al Pallars Sobirà, la Formatgeria Casa Mateu ens ofereix aquest formatge de pasta cuita fregat amb cervesa negra Black Sheep de la fàbrica C13, elaborat amb llet crua d'ovella, ferments làctics de llarga maduració, quall i sal.

Des de Surp, al Pallars Sobirà, la Formatgeria Casa Mateu ens ofereix aquest formatge de pasta cuita fregat amb cervesa negra Black Sheep de la fàbrica C13, elaborat amb llet crua d'ovella, ferments làctics de llarga maduració, quall i sal. Durant la seva elaboració s’escalfa la pasta a 42ºC i posteriorment es premsa, per això es troba dins la família de les pastes cuites i premsades. Quan comença l’afinat, que dura uns 5 mesos, la superfície es frega amb la cervesa negra Black Sheep de la fàbrica C-13 i queda ataronjada i enganxosa. L’interior del formatge és grogós i uniforme, de textura tancada o amb alguns ulls físics.

Característiques organolèptiques: formatge ferm i elàstic, consistent i atapeït. D’olor pronunciada i intensa, aromàtic com la cervesa que l’envolta. De sabor persistent.

Es presenta en cunyes d'uns 250 grams aproximadament.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.