Llúpol Noguera Pallaresa

3,15 €
Out of stock
SKU
H0003

La varietat Nugget és originaria d'Alemanya. Aquesta és una varietat super amarga amb aroma afruitat i picant, i s'utilitza habitualment per a fer cerveses dels estils IPAS, American Ales, Pilsener i Strong Ales.

Es presenta la flor seca envasada al buit en bosses de 100gr.

La varietat Noguera Pallaresa creix silvestre a la ribera de la Noguera Pallaresa, recol·lectada i cultivada per obtenir un llúpol 100% pallarès.

Es presenta la flor seca envasada al buit en bosses de 100gr.

La flor de llúpol s'utilitza per donar amargor i aroma a la cervesa gràcies als àcids que conté, que afavoreixen l'activitat dels llevats en el procés de fermentació de la cervesa. El gust que dóna el llúpol a la cervesa varia d'acord amb la varietat i la manera de procedir. Si es bullen les pinyes amb la cervesa donarà un gust amargant, si s'afegeix el llúpol més tard, donarà més aroma i menys amargor.

Catalana de Llúpol neix de quatre emprenedors pallaresos que busquen un nou cultiu per implantar a la Conca de Tremp. El llúpol es tracta d’un cultiu innovador al Pallars, una planta enfiladissa perfectament adaptada a les característiques ambientals del Pre-Pirineu. Les seves inflorescències són molt preuades pels productors de cervesa donat que constitueixen una matèria primera insubstituïble per tal de proporcionar els aromes i l’amargor dels diferents estils. En la plantació, ubicada prop de la localitat de Palau de Noguera, estudien l’adaptació d’aquest cultiu i produeixen fins a 16 varietats de diferents procedències. Llúpol pallarès de qualitat ideal per l’elaboració de cervesa artesana arrelada al territori.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2021 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.