Mel de romaní L'Àvia Clementina

In stock
SKU
M0008
Grouped product items
Product Name Quantitat
Mel de romaní L'Àvia Clementina 50 gr.
2,65 €
Out of stock
Mel de romaní L'Àvia Clementina 200 gr.
4,40 €
Out of stock
Mel de romaní L'Àvia Clementina 500 gr.
7,55 €
Mel de romaní crua L'Àvia Clementina 500 gr.
7,75 €
Out of stock
Mel de romaní L'Àvia Clementina 1 Kg.
13,10 €
Mel de romaní crua L'Àvia Clementina 1 Kg.
13,55 €
Out of stock
Mel de romaní L'Àvia Clementina 3 Kg.
35,45 €
Out of stock
Mel de romaní L'Àvia Clementina 6 Kg.
68,75 €
Out of stock
Mel de romaní L'Àvia Clementina 15 Kg.
163,95 €
Out of stock

La mel de romaní es conrea solament en els terrenys de romaní del litoral mediterrani i en algunes zones interiors de Catalunya i Aragó. El seu color és clar, presenta aroma floral amb notes típiques de romaní i gust dolç.

Des de Sant Miquel de la Vall situat al peu del Montsec al Pallars Jussà, a L'Àvia Clementina van començar l'any 1988 l'elaboració i envasat de mel i oli d'oliva de primera pressió, seguin la tradició de la Vall. Compromesos amb aquesta tradició i per tal que totes les qualitats naturals dels productes arribin íntegrament a les mans dels clients, a L'Àvia Clementina han posat sempre la màxima cura en l'elaboració artesana, l'envasat en fred i l'etiquetat manual.

La mel de romaní es conrea solament en els terrenys de romaní del litoral mediterrani i en algunes zones interiors de Catalunya i Aragó. Es tracta de matolls amb un clar domini del romaní, acompanyat d'altres plantes. Les arnes es conreen a principis de primavera, després de la floració del romaní i abans que comenci la gran floració dels prats i de la resta de les plantes del matoll, més tardanes. D'aquesta manera s'aconsegueix separar aquesta mel tan especial, la més mediterrània. El seu color és clar, presenta aroma floral amb notes típiques de romaní i gust dolç.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2021 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.