Mel de farigola L'Àvia Clementina

In stock
SKU
M0038
Grouped product items
Product Name Quantitat
Mel de farigola L'Àvia Clementina 50 gr.
2,60 €
Out of stock
Mel de farigola L'Àvia Clementina 200 gr.
4,15 €
Out of stock
Mel de farigola L'Àvia Clementina 500 gr.
7,00 €
Mel de farigola L'Àvia Clementina 1 Kg.
12,00 €
Mel de farigola L'Àvia Clementina 3 Kg.
32,20 €
Out of stock
Mel de farigola L'Àvia Clementina 6 Kg.
62,25 €
Out of stock
Mel de farigola L'Àvia Clementina 15 Kg.
147,70 €
Out of stock

Els farigolars són matolls baixos que donen una mel de farigola de color ambre - ambre fosc amb tonalitats vermelloses, amb l'intens i característic olor d'aquesta planta i un gust dolç amb clares notes àcides.

Des de Sant Miquel de la Vall situat al peu del Montsec al Pallars Jussà, a L'Àvia Clementina van començar l'any 1988 l'elaboració i envasat de mel i oli d'oliva de primera pressió, seguin la tradició de la Vall. Compromesos amb aquesta tradició i per tal que totes les qualitats naturals dels productes arribin íntegrament a les mans dels clients, a L'Àvia Clementina han posat sempre la màxima cura en l'elaboració artesana, l'envasat en fred i l'etiquetat manual.

Els farigolars són matolls baixos, rics en farigola, que ocupen zones de clima estrem i sec a l'interior. Quan dominen les farigoles donen una mel de farigola de color ambre - ambre fosc, freqüentment amb tonalitats vermelloses, d'un intens i característic olor dels components aromàtics fenòlics d'aquesta planta i un gust dolç amb clares notes àcides.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.