Mel de castanyer L'Àvia Clementina

In stock
SKU
M0023
Grouped product items
Product Name Quantitat
Mel de castanyer L'Àvia Clementina 50 gr.
2,60 €
Out of stock
Mel de castanyer L'Àvia Clementina 200 gr.
4,15 €
Out of stock
Mel de castanyer L'Àvia Clementina 500 gr.
7,00 €
Mel de castanyer L'Àvia Clementina 1 Kg.
12,00 €
Mel de castanyer L'Àvia Clementina 3 Kg.
32,20 €
Out of stock
Mel de castanyer L'Àvia Clementina 6 Kg.
62,25 €
Out of stock
Mel de castanyer L'Àvia Clementina 15 Kg.
147,70 €
Out of stock

Les castanyedes són boscos conreats per l'home des de l'època dels romans, situats sobre sòls profunds en les zones muntanyoses humides que floreixen a l'estiu i produeixen aquesta mel de castanyer de color ambre fosc, amb tonalitats marrons i verdoses, d'aroma característic a fusta mullada i gust dolç amb notes salades.

Des de Sant Miquel de la Vall situat al peu del Montsec al Pallars Jussà, a L'Àvia Clementina van començar l'any 1988 l'elaboració i envasat de mel i oli d'oliva de primera pressió, seguin la tradició de la Vall. Compromesos amb aquesta tradició i per tal que totes les qualitats naturals dels productes arribin íntegrament a les mans dels clients, a L'Àvia Clementina han posat sempre la màxima cura en l'elaboració artesana, l'envasat en fred i l'etiquetat manual.

Les castanyedes són boscos conreats per l'home des de l'època dels romans, situats sobre sòls profunds en les zones muntanyoses humides. Algunes d'aquestes antigues plantacions estan ja assilvestrades. Floreixen a l'estiu i produeixen aquesta mel de castanyer de color ambre fosc, amb tonalitats marrons i verdoses, d'aroma característic a fusta mullada i gust dolç amb notes salades.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.