Mel de bruc L'Àvia Clementina

Out of stock
SKU
M0018
Grouped product items
Product Name
Mel de bruc L'Àvia Clementina 50 gr.
2,60 €
Mel de bruc L'Àvia Clementina 200 gr.
4,15 €
Mel de bruc L'Àvia Clementina 500 gr.
7,00 €
Mel de bruc L'Àvia Clementina 1 Kg.
12,00 €
Mel de bruc L'Àvia Clementina 3 Kg.
32,20 €
Mel de bruc L'Àvia Clementina 6 Kg.
62,25 €
Mel de bruc L'Àvia Clementina 15 Kg.
147,70 €

Els brucs són matolls espessos que ocupen vessants muntanyoses i fresques a partir d'una certa altura. La mel de bruc produïda en aquestes zones és d'un color ambre fosc amb clares tonalitats rogenques, aroma a fullaraca i bolets, gust dolç amb notes salades i un component amarg que solament es percep en el moment d'engolir-la.

Des de Sant Miquel de la Vall situat al peu del Montsec al Pallars Jussà, a L'Àvia Clementina van començar l'any 1988 l'elaboració i envasat de mel i oli d'oliva de primera pressió, seguin la tradició de la Vall. Compromesos amb aquesta tradició i per tal que totes les qualitats naturals dels productes arribin íntegrament a les mans dels clients, a L'Àvia Clementina han posat sempre la màxima cura en l'elaboració artesana, l'envasat en fred i l'etiquetat manual.

Els brucs són matolls espessos, amb predomini del bot, que ocupen vessants muntanyoses i fresques sobre terrenys silicis, a partir d'una certa altura. Floreixen a l'estiu. La mel de bruc produïda en aquestes zones és d'un color ambre fosc amb clares tonalitats rogenques, característic aroma a fullaraca i bolets, molt intens i persistent; gust dolç amb notes salades i un component amarg que solament es percep en el moment d'engolir-la.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2019 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.