Mel d'alta muntanya L'Àvia Clementina

In stock
SKU
M0053
Grouped product items
Product Name Quantitat
Mel d'alta muntanya L'Àvia Clementina 50 gr.
2,55 €
Out of stock
Mel d'alta muntanya L'Àvia Clementina 200 gr.
4,00 €
Out of stock
Mel d'alta muntanya L'Àvia Clementina 500 gr.
6,60 €
Mel d'alta muntanya L'Àvia Clementina 1 Kg.
11,25 €
Mel d'alta muntanya L'Àvia Clementina 3 Kg.
29,90 €
Out of stock
Mel d'alta muntanya L'Àvia Clementina 6 Kg.
57,60 €
Out of stock
Mel d'alta muntanya L'Àvia Clementina 15 Kg.
136,10 €
Out of stock

En les zones d'alta muntanya, la mel que es conrea és de color ambre - ambre fosc, de marcat aroma floral i gust dolç, a vegades amb lleugeres notes complementàries.

Des de Sant Miquel de la Vall situat al peu del Montsec al Pallars Jussà, a L'Àvia Clementina van començar l'any 1988 l'elaboració i envasat de mel i oli d'oliva de primera pressió, seguin la tradició de la Vall. Compromesos amb aquesta tradició i per tal que totes les qualitats naturals dels productes arribin íntegrament a les mans dels clients, a L'Àvia Clementina han posat sempre la màxima cura en l'elaboració artesana, l'envasat en fred i l'etiquetat manual.

En les zones d'alta muntanya, en sòls poc profunds, creix una paradella rica en lleguminoses i amb algunes umbel·líferes, crucíferes i compostes. Quan el sòl es fa un mica més profund es desenvolupa com material de bots, esbarzers... La mel que es conrea en aquestes zones és de color ambre - ambre fosc, de marcat aroma floral i gust dolç, a vegades amb lleugeres notes complementàries.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.