Corder lletó ecològic xisqueta

126,65 €
Out of stock
SKU
X0103

Corder lletó ecològic de raça xisqueta presentat en canal sencera que pesa entre 5 i 6 kg. tallat a mà i envasat segons les necessitats del client que es sacrifica sota demanda, cosa que fa que el seu plaç d'entrega es pugui allargar fins a dues setmanes.

Aquest producte requereix transport refrigerat

Corder lletó ecològic de raça xisqueta presentat en canal sencera que pesa entre 5 i 6 kg, tallat a mà i envasat segons les necessitats del client que es sacrifica sota demanda, cosa que fa que el seu plaç d'entrega es pugui allargar fins a dues setmanes.

Aquest producte requereix transport refrigerat

eCorder es dedica a la cria d'ovelles de la raça xisqueta, que és típica de les comarques del Pallars i la Ribagorça, molt ben adaptada a les pastures d'alta muntanya i la seva carn es caracteritza perquè el greix s'infiltra a la musculatura donant-li un gust destacat. El lletó és un corder que només ha popat llet de la seva mare. Atesa la seva edat en el moment de la matança, entre un mes i un mes i mig, la seva és una carn extremadament tendra.

La singularitat dels productes ecològics càrnics resideix en que ofereixen al consumidor final un producte amb la garantia (a través del segell de garantia de producte ecològic) de tenir a les mans un producte d'alta qualitat, salubritat, no tenir components “no naturals” ni transgènics, i un procés de producció en el que es respecta rigorosament el benestar animal i el medi ambient.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.