Torró Trufat de Músic

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: Esgotat

Disponible en temporada
 
 

 

Descripció ràpida

El Torró Trufat de Músic és el Torró clàssic per excel·lència. Els seus ingredients rellevants són la xocolata, d’origen belga amb un 70% de cacau, i els Fruits Secs (nous del Pallars, avellanes, pinyons i panses).

Torró Trufat de Músic - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Torró Trufat de Músic - La Botiga Del Pallars

Detalls

El Torró Trufat de Músic és el Torró clàssic per excel·lència. És elaborat artesanalment, amb productes de primera qualitat (xocolata negra, crema de llet, mantega, sucre i fruits secs) i sense cap tipus de conservant ni additiu. Els seus ingredients rellevants són la xocolata, d’origen belga amb un 70% de cacau, i els Fruits Secs, combinació de tot tipus de molls (nous del Pallars, avellanes, pinyons i panses). Torró amb un interior de Trufa negra (sense alcohol) i recobert amb Xocolata Negra. Al mossegar-lo, és combina el cruixent de la coberta de xocolata i els molls amb el farcit de trufa, la qual, proporciona al paladar el sabor de la bona xocolata amb l’aroma dels diferents fruits secs.

Trufat recomanat per a tots els paladars. Ideals per acompanyar la resta de Torrons, tradicionals o innovadors. Es pot acompanyar amb cava o qualsevol licor dolç o digestiu (Ratafia, Moscatell, Vi dolç....)

Conservar entre 16-18º.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.