Rostit de tira vedella ecològica Roia

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

5,45 €
 
 

 

O

Descripció ràpida

Rostit de tira de vedella ecològica presentat en safates de 350 grams.


Aquest producte requereix transport refrigerat

Rostit de tira de vedella ecològica Roia - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Rostit de tira de vedella ecològica Roia - La Botiga Del Pallars

Detalls

Rostit de tira de vedella ecològica presentat en safates de 350 grams.

Aquest producte requereix transport refrigerat

La singularitat dels productes ecològics càrnics resideix en que ofereixen al consumidor final un producte amb la garantia (a través del segell de garantia de producte ecològic) de tenir a les mans un producte d'alta qualitat, salubritat, no tenir components “no naturals” ni transgènics, i un procés de producció en el que es respecta rigorosament el benestar animal i el medi ambient.

Ecològica dels Pirineus és una empresa creada per ramaders del Pirineu ubicada a la Pobla de Segur (Pallars Jussà), que comercialitza carn ecològica, de producció pròpia, de manera que té tot el control de l'animal, des del seu neixament fins a l'envasat final per presentar-lo al consumidor, passant per la cria i l'engreix, el sacrifici de l'animal, amb el seu propi escorxador, situat a Sort (Pallars Sobirà), i l'especejament dels animals en el seu obrador, que compleix amb tots els requisits per a la producció ecològica. D’aquesta manera se li atribueix al producte un valor afegit que representarà nombroses avantatges per als consumidors.

Ecològica dels Pirineus va rebre el premi a la millor empresa alimentària espanyola 2004 en producció agrària ecològica.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.