Thalarn Castell d'Encús

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

33,35 €
 
 

 

O

Descripció ràpida

Thalarn de Castell d'Encús és un vi elaborat amb la varietat Syrah que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. El vi ha estat fermentat en diferents materials (cups de pedra, tines de fusta i d’inoxidable). El 100% del vi ha realitzat la fermentació malolàctica. D.O. Costers del Segre.

Castell d'Encus Thalarn - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Castell d'Encus Thalarn - La Botiga Del Pallars

Detalls

Thalarn de Castell d'Encús és un vi elaborat amb la varietat Syrah que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. El vi ha estat fermentat en diferents materials (cups de pedra, tines de fusta i d’inoxidable). El 100% del vi ha realitzat la fermentació malolàctica.

Nota de tast:
A la vista - color vermell violeta
Al nas - Complex i intens. Notes florals i molt especiat (clau i pebre)
A la boca - Entrada sedosa i amb nervi. Tanins suaus. Final de fruites fresques (cireres) i notes especiades i sotabosc
Post gust - Intens, marcada acidesa i llarg

Aquest vi desenvoluparà tota la seva complexitat en ampolla.

D.O. Costers del Segre.

L’origen de Castell d'Encús es deu en bona mesura a l’impacte que va causar el lloc, l’any 2001, mentre es cercaven terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic en l’àrea dels Pirineus Catalans. De les 95ha de la propietat, 23ha han estat plantades en alta densitat amb varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo. La resta s’ha mantingut com a bosc.

La seva intenció és de produir un nombre limitat d’ampolles (6000 caixes màxim) procedents exclusivament del fruit de les seves vinyes.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.