Taleia Castell d'Encús

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

23,50 €
 
 

 

O

Descripció ràpida

Taleia de Castell d'Encús és un vi elaborat amb les varietats Sauvignon Blanc i Semillon que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm procedent únicament de la seva pròpia finca. Una part del vi ha estat fermentat en barriques de roure francès nou, amb un cert període de criança sobre líes. La resta del vi ha estat elaborat en petites tines d'inox de 25 i 6 Hl. Després d’embotellat el vi ha reposat a l'ampolla per un període de 9 mesos. D.O. Costers del Segre.

Castell d'Encus Taleia - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Castell d'Encus Taleia - La Botiga Del Pallars

Detalls

Taleia de Castell d'Encús és un vi elaborat amb les varietats Sauvignon Blanc i Semillon que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm procedent únicament de la seva pròpia finca. Una part del vi ha estat fermentat en barriques de roure francès nou, amb un cert període de criança sobre líes. La resta del vi ha estat elaborat en petites tines d'inox de 25 i 6 Hl. Després d’embotellat el vi ha reposat a l'ampolla per un període de 9 mesos.

Nota de tast:
A la vista - Groc molt pàl·lid
Al nas - Gran complexitat, notes de boix , albercoc i lleugeres notes de vainilla, amb fons especiat
A la boca - Lleuger sotabosc, greix i un final molt llarg amb una marcada i elegant acidesa
Post gust - Llarg i varietal

Aquest vi anirà desenvolupant en ampolla una important complexitat. Gràcies a la seva acidesa tindrà un molt bon envelliment, sempre i quant es guardi en condicions i temperatures adequades.

D.O. Costers del Segre.

L’origen de Castell d'Encús es deu en bona mesura a l’impacte que va causar el lloc, l’any 2001, mentre es cercaven terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic en l’àrea dels Pirineus Catalans. De les 95ha de la propietat, 23ha han estat plantades en alta densitat amb varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo. La resta s’ha mantingut com a bosc.

La seva intenció és de produir un nombre limitat d’ampolles (6000 caixes màxim) procedents exclusivament del fruit de les seves vinyes.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.