Ekam Castell d'Encús

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

23,50 €
 
 

 

O

Descripció ràpida

L'Ekam de Castell d'Encús és un vi elaborat en petites tines de 25 Hl a baixa temperatura amb les varietats Riesling i Albariño que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm procedent únicament de la seva pròpia finca. Un percentatge de la collita procedeix de raïm amb podridura noble. D.O. Costers del Segre.

Castell d'Encus Ekam - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Castell d'Encus Ekam - La Botiga Del Pallars

Detalls

L'Ekam de Castell d'Encús és un vi elaborat en petites tines de 25 Hl a baixa temperatura amb les varietats Riesling i Albarinyo que es verema a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm procedent únicament de la seva pròpia finca. Un percentatge de la collita procedeix de raïm amb podridura noble.

Nota de tast:
A la vista - Lleuger verd oliva
Al nas - Notes florals, cítriques i de fruita de pinyol fresca
A la boca - Complexe, fruita i amb marcada acidesa
Post gust - Llarg amb grasa

Aquest vi anirà desenvolupant en ampolla la complexitat dels Rieslings de clima fred, sempre acompanyat per una integrada acidesa i cert caràcter glicèric dels vins botrititzats.

D.O. Costers del Segre.

L’origen de Castell d'Encús es deu en bona mesura a l’impacte que va causar el lloc, l’any 2001, mentre es cercaven terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic en l’àrea dels Pirineus Catalans. De les 95ha de la propietat, 23ha han estat plantades en alta densitat amb varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo. La resta s’ha mantingut com a bosc.

La seva intenció és de produir un nombre limitat d’ampolles (6000 caixes màxim) procedents exclusivament del fruit de les seves vinyes.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.