API Total Àvia Clementina

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

Nom del producte Preu Quantitat
API Total Àvia Clementina 200gr
7,50 €
API Total Àvia Clementina 500gr
17,00 €
 
 

 

O

Descripció ràpida

L'API Total és un producte 100% natural que ajuda el teu cos a mantenir el ritme diari, fet amb mel, un aliment molt energètic, pol·len, molt ric en proteïnes, pròpolis, que té propietats bactericides, i gelea reial, aliment molt ric en vitamines. Es presenta en pots de 200 o 500 grams.

API Total L'Àvia Clementina - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • API Total L'Àvia Clementina - La Botiga Del Pallars

Detalls

L'API Total és un producte totalment natural que ajuda el teu cos a mantenir el ritme diari, fet amb mel, un aliment molt energètic, pol·len, molt ric en proteïnes, pròpolis, que té propietats bactericides, i gelea reial, aliment molt ric en vitamines. Es presenta en pots de 200 o 500 grams.

La mel és un aliment molt energètic i ric en glúcids que es composa bàsicament de sucres reductors en una mitjana d'un 82%, aigua en un 17%, a més d'enzims, vitamines i sals minerals, el que fa que sigui de gran valor energètic i fàcil assimilació.

El pol·len és un dels aliments més complets. És molt ric en proteïnes vegetals, aminoàcids lliures (conté gairebé tots els aminoàcids essencials) i té una quantitat important de vitamines i minerals.

El pròpolis és ric en bioflavonoides i olis essencials, també conté oligoelements, vitamines i aminoàcids. L'elaboren les abelles per protegir el rusc, amb el pròpolis arreglen les petites esquerdes, i, gràcies a les seves propietats bactericides, aïllen el rusc de les agressions externes.

La gelea reial és un aliment que elaboren les abelles per alimentar a les obreres durant els dos primers dies i a l'abella reina per a tota la seva vida. La diferència entre unes i l'altra és que les obreres viuen uns dos mesos i l'abella reina pot viure uns cinc anys. És un aliment molt ric en vitamines C, E, A i sobretot del grup B (B1, B2, B, B6, àcid fòlic), minerals (fòsfor, ferro, etc...), àcids grassos insaturats, aminoàcids i substàncies hormonals.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.