Ratafia de l'Aplec del Caragol de Lleida

15,00 €
In stock
SKU
L0048

La Ratafia de l'Aplec del Cargol de Lleida és un licor elaborat a base de nous verdes combinades amb les peres de Lleida i un toc d’espècies. De gust dolç i ben equilibrat, suau i agradable al paladar, resulta un bon digestiu per després dels menjars. Té una graduació del 26% vol. d’alcohol i es presenta en ampolles de 70cl.

La Ratafia de l'Aplec del Cargol de Lleida és fruit d'una iniciativa conjunta de la Federació de Colles de l’Aplec i Licors Portet 1883, que compta amb l’assessorament tècnic-gastronòmic d’Indulleida. La Ratafia de l’Aplec és un licor elaborat a base de nous verdes, de plantacions de Llimiana i Aransís al Pallars Jussà, combinades amb les peres de Lleida i un toc d’espècies: nou moscada, clau i canyella. De gust dolç i ben equilibrat, suau i agradable al paladar, resulta un bon digestiu per després dels menjars. Té una graduació del 26% vol. d’alcohol i es presenta en ampolles de 70cl.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2021 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.