Mel d'eucaliptus L'Àvia Clementina

In stock
SKU
M0043
Grouped product items
Product Name Quantitat
Mel d'eucaliptus L'Àvia Clementina 50 gr.
2,60 €
Out of stock
Mel d'eucaliptus L'Àvia Clementina 200 gr.
4,15 €
Out of stock
Mel d'eucaliptus L'Àvia Clementina 500 gr.
7,00 €
Mel d'eucaliptus L'Àvia Clementina 1 Kg.
12,00 €
Mel d'eucaliptus L'Àvia Clementina 3 Kg.
32,20 €
Out of stock
Mel d'eucaliptus L'Àvia Clementina 6 Kg.
62,25 €
Out of stock
Mel d'eucaliptus L'Àvia Clementina 15 Kg.
147,70 €
Out of stock

L'eucaliptus és una planta australiana, amb característiques medicinals, que proporciona una mel de color ambre amb tonalitats marrons i verdoses, d'aroma molt intens i persistent a fusta mullada, i gust dolç, a vegades amb lleugeres notes àcides.

Des de Sant Miquel de la Vall situat al peu del Montsec al Pallars Jussà, a L'Àvia Clementina van començar l'any 1988 l'elaboració i envasat de mel i oli d'oliva de primera pressió, seguin la tradició de la Vall. Compromesos amb aquesta tradició i per tal que totes les qualitats naturals dels productes arribin íntegrament a les mans dels clients, a L'Àvia Clementina han posat sempre la màxima cura en l'elaboració artesana, l'envasat en fred i l'etiquetat manual.

L'eucaliptus és una planta australiana que, per les seves característiques medicinals, va ser introduïda pels monjos a Europa durant el segle XVIII. Avui dia forma masses forestals importants en les zones exemptes de gelades. La seva mel és de color ambre amb tonalitats marrons i verdoses, d'aroma molt intens i persistent a fusta mullada, i gust dolç, a vegades amb lleugeres notes àcides.

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
c/ F | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | © La botiga del Pallars. Tots els drets reservats.