Mel d'alzinera L'Àvia Clementina

Out of stock
SKU
M0028
Grouped product items
Product Name
Mel d'alzinera L'Àvia Clementina 50 gr.
2,60 €
Mel d'alzinera L'Àvia Clementina 200 gr.
4,15 €
Mel d'alzinera L'Àvia Clementina 500 gr.
7,00 €
Mel d'alzinera L'Àvia Clementina 1 Kg.
12,00 €
Mel d'alzinera L'Àvia Clementina 3 Kg.
32,20 €
Mel d'alzinera L'Àvia Clementina 6 Kg.
62,25 €
Mel d'alzinera L'Àvia Clementina 15 Kg.
147,70 €

En les zones muntanyoses semi-humides acostuma a haver-hi una franja de contacte entre els alzinars i les rouredes on després de les tempestes d'agost s'hi donen unes condicions especials que afavoreixen la producció d'una saba més rica que les abelles recullen i transformen per elaborar aquesta mel d'alzina. És una mel ambre molt fosca, a vegades quasi negra, amb tonalitats grises, aroma maltatge i gust dolç amb clares notes salades.

Des de Sant Miquel de la Vall situat al peu del Montsec al Pallars Jussà, a L'Àvia Clementina van començar l'any 1988 l'elaboració i envasat de mel i oli d'oliva de primera pressió, seguin la tradició de la Vall. Compromesos amb aquesta tradició i per tal que totes les qualitats naturals dels productes arribin íntegrament a les mans dels clients, a L'Àvia Clementina han posat sempre la màxima cura en l'elaboració artesana, l'envasat en fred i l'etiquetat manual.

En les zones muntanyoses semi-humides, entre uns 1000 i 1300 metres d'alçada, acostuma a haver-hi una franja de contacte entre els alzinars i les rouredes. Després de les tempestes d'agost, s'hi donen unes condicions especials que afavoreixen la producció d'una saba més rica, que és segregada per les plantes extrafloralment (els melats). Les abelles recullen i transformen aquesta secreció tipus nèctar i n'elaboren aquesta mel d'alzina. És una mel ambre molt fosca, a vegades quasi negra, amb tonalitats grises, aroma maltatge i gust dolç amb clares notes salades.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
c/ F, 1 3r C | 25500 La Pobla de Segur | Tlf. +34678676037 | info@labotigadelpallars.com | &copy 2012-2019 La Botiga Del Pallars. Tots els drets reservats.