Torró Trufat de Músic amb llet

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: Esgotat

Disponible en temporada
 
 

 

Descripció ràpida

El Torró Trufat de Músic amb lleet és el Torró clàssic per excel·lència. Els seus ingredients rellevants són la xocolata amb llet, d’origen belga, i els Fruits Secs (nous del Pallars, avellanes, pinyons i panses).

Torró Trufat de Músic - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Torró Trufat de Músic - La Botiga Del Pallars

Detalls

El Torró Trufat de Músic amb llet és el Torró clàssic per excel·lència. És elaborat artesanalment, amb productes de primera qualitat (xocolata, crema de llet, mantega, sucre i fruits secs) i sense cap tipus de conservant ni additiu. Els seus ingredients rellevants són la xocolata amb llet d’origen belga, i els Fruits Secs, combinació de tot tipus de molls (nous del Pallars, avellanes, pinyons i panses). Torró amb un interior de Trufa amb llet (sense alcohol) i recobert amb Xocolata amb llet. Al mossegar-lo, és combina el cruixent de la coberta de xocolata i els molls amb el farcit de trufa, la qual, proporciona al paladar el sabor de la bona xocolata amb l’aroma dels diferents fruits secs.

Trufat recomanat per a tots els paladars. Ideals per acompanyar la resta de Torrons, tradicionals o innovadors. Es pot acompanyar amb cava o qualsevol licor dolç o digestiu (Ratafia, Moscatell, Vi dolç....)

Conservar entre 16-18º.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.