Sauvella Luscinia Eximia 2008

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

41,60 €
 
 

 

O

Descripció ràpida

Vi negre de muntanya envellit 10 mesos sobre lies en botes de roure francès d'un sol ús, obtingut de raïm ecològic de les varietats Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot de producció pròpia (excl. Merlot), veremats manualment en caixes de 12 kilos i realitzant selecció exclusiva del millor raïm tant durant la verema com un cop és dins la bodega.

Vinoteca Sauvella Luscinia Eximia - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Vinoteca Sauvella Luscinia Eximia - La Botiga Del Pallars

Detalls

Vi negre de muntanya envellit 10 mesos sobre lies en botes de roure francès d'un sol ús, obtingut de raïm ecològic de les varietats Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot de producció pròpia (excl. Merlot), veremats manualment en caixes de 12 kilos i realitzant-ne selecció exclusiva del millor raïm tant durant la verema com un cop és dins la bodega.

L'elaboració consisteix en fer maceració en fred, fermentació amb remuntatges regularment, el premsat manual i finalment l'envelliment, que resulta en un vi amb una graduació del 14,5%.

Durant tot el procés d'elaboració no es realitza cap filtratge o estabilització, cosa que pot ocasionar que el vi contingui sediments dintre de l'ampolla degut a un procés natural que ajuda a mantenir tot el gust del raïm. Es recomana decantar-lo.

Conté sulfits.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.