Corder lletó ecològic xisqueta

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

 
 

 

Descripció ràpida

Corder lletó ecològic de raça xisqueta presentat en canal sencera que pesa entre 5 i 6 kg. tallat a mà i envasat segons les necessitats del client que es sacrifica sota demanda, cosa que fa que el seu plaç d'entrega es pugui allargar fins a dues setmanes.


Aquest producte requereix transport refrigerat

Corder ecològic xisqueta eCorder - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Corder ecològic xisqueta eCorder - La Botiga Del Pallars
  • Corder ecològic xisqueta eCorder - La Botiga Del Pallars

Detalls

Corder lletó ecològic de raça xisqueta presentat en canal sencera que pesa entre 5 i 6 kg, tallat a mà i envasat segons les necessitats del client que es sacrifica sota demanda, cosa que fa que el seu plaç d'entrega es pugui allargar fins a dues setmanes.

Aquest producte requereix transport refrigerat

eCorder es dedica a la cria d'ovelles de la raça xisqueta, que és típica de les comarques del Pallars i la Ribagorça, molt ben adaptada a les pastures d'alta muntanya i la seva carn es caracteritza perquè el greix s'infiltra a la musculatura donant-li un gust destacat. El lletó és un corder que només ha popat llet de la seva mare. Atesa la seva edat en el moment de la matança, entre un mes i un mes i mig, la seva és una carn extremadament tendra.

La singularitat dels productes ecològics càrnics resideix en que ofereixen al consumidor final un producte amb la garantia (a través del segell de garantia de producte ecològic) de tenir a les mans un producte d'alta qualitat, salubritat, no tenir components “no naturals” ni transgènics, i un procés de producció en el que es respecta rigorosament el benestar animal i el medi ambient.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.