Llúpol Noguera Pallaresa

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: Esgotat

No disponible
 
 

 

Descripció ràpida

La varietat Nugget és originaria d'Alemanya. Aquesta és una varietat super amarga amb aroma afruitat i picant, i s'utilitza habitualment per a fer cerveses dels estils IPAS, American Ales, Pilsener i Strong Ales.Es presenta la flor seca envasada al buit en bosses de 100gr.

Catalana de Llúpol - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Catalana de Llúpol - La Botiga Del Pallars

Detalls

La varietat Noguera Pallaresa creix silvestre a la ribera de la Noguera Pallaresa, recol·lectada i cultivada per obtenir un llúpol 100% pallarès.

Es presenta la flor seca envasada al buit en bosses de 100gr.

La flor de llúpol s'utilitza per donar amargor i aroma a la cervesa gràcies als àcids que conté, que afavoreixen l'activitat dels llevats en el procés de fermentació de la cervesa. El gust que dóna el llúpol a la cervesa varia d'acord amb la varietat i la manera de procedir. Si es bullen les pinyes amb la cervesa donarà un gust amargant, si s'afegeix el llúpol més tard, donarà més aroma i menys amargor.

Catalana de Llúpol neix de quatre emprenedors pallaresos que busquen un nou cultiu per implantar a la Conca de Tremp. El llúpol es tracta d’un cultiu innovador al Pallars, una planta enfiladissa perfectament adaptada a les característiques ambientals del Pre-Pirineu. Les seves inflorescències són molt preuades pels productors de cervesa donat que constitueixen una matèria primera insubstituïble per tal de proporcionar els aromes i l’amargor dels diferents estils. En la plantació, ubicada prop de la localitat de Palau de Noguera, estudien l’adaptació d’aquest cultiu i produeixen fins a 16 varietats de diferents procedències. Llúpol pallarès de qualitat ideal per l’elaboració de cervesa artesana arrelada al territori.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.