Taïka Castell d'Encús

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: Esgotat

43,10 €
 
 

 

Descripció ràpida

Taïka de Castell d'Encús és un vi escumós elaborat seguint el mètode ancestral amb les varietats Pinot noir, Semillon i una mica de Riesling, que es veremen a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. Aquest escumós s'ha elaborat en petites tines de 25Hl a baixa temperatura sense afegir-hi sucre i un cop a l'ampolla, ha tingut una criança de 27 mesos. D.O. Costers del Segre.

Castell d'Encus Taïka - La Botiga Del Pallars

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

  • Castell d'Encus Taïka - La Botiga Del Pallars

Detalls

Taïka de Castell d'Encús és un vi escumós elaborat seguint el mètode ancestral amb les varietats Pinot noir, Semillon i una mica de Riesling, que es veremen a mà en petites caixes de 10 kg amb raïm provinent exclusivament de les seves vinyes plantades en alta densitat a la capçalera de la serralada, on es troben a 1000 metres d'altitud. Aquest escumós s'ha elaborat en petites tines de 25Hl a baixa temperatura sense afegir-hi sucre i un cop a l'ampolla, ha tingut una criança de 27 mesos.

Nota de tast:
A la vista - color groc, amb espurnes verdoses, que brilla sobre fines bombolles
Al nas - Es mostra fresc, amb notes de fruites com el prèssec de vinya i cítrics, amb apunts minerals
A la boca - S'aprecia la seva finor i la seva complexitat, amb un pas refrescant, llarg, amb bona acidesa

D.O. Costers del Segre.

L’origen de Castell d'Encús es deu en bona mesura a l’impacte que va causar el lloc, l’any 2001, mentre es cercaven terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic en l’àrea dels Pirineus Catalans. De les 95ha de la propietat, 23ha han estat plantades en alta densitat amb varietats tals com: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Riesling, Semillon i Albarinyo. La resta s’ha mantingut com a bosc.

La seva intenció és de produir un nombre limitat d’ampolles (6000 caixes màxim) procedents exclusivament del fruit de les seves vinyes.

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.